English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Digitální odysea - Jak na chytrý telefon a tablet


📱 DIGITÁLNÍ ODYSEA - Jak na chytrý telefon a tablet 📱

Krnovská knihovna je od loňského roku součástí projektu Digitální odysea, kterou do knihoven dostalo Sdružení knihoven ČR ve spolupráci s Nadace Vodafone Česká republika. Hlavním cílem celého projektu je odstranit bariéry mezi generacemi a pomoci starším lidem k tomu, aby se technologie naučili správně a hlavně bezpečně používat. Digitální odysea je určena zájemcům ve věku 65+.

Kurz Jak na chytrý telefon a tablet je určen skupině 5 – 12 účastníku s časovým rozsahem 4 hodiny. Pod vedením proškoleného lektora pomůžeme zájemcům seznámit se se základními a pokročilými funkcemi vlastního chytrého zařízení. Účastníkům kurzu pomůžeme např. najít a ovládat základní možnosti nastavení telefonu / tabletu, fotit a spravovat fotografie v daném zařízení, správně a bezpečně vyhledávat na internetu, vyměňovat si zprávy nebo sdílet fotografie prostřednictvím komunikačních aplikací a používat užitečné aplikace jako jsou Mapy, Záchranka apod.

 

Vzhledem k omezené kapacitě je nutné se na kurz předem registrovat osobně v oddělení pro dospělé čtenáře, telefonicky nebo e-mailem:

Martina Minariková
554 610 905
minarikova@knihkrnov.cz


 

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist