English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Počteníčko /3-6/ - Louskáček


📚📖👦👧 Počteníčko /3 - 6/ - Louskáček 👧👦📖📚

Letošní podzim je u nás ve znamení novinek a jednu přinášíme také do aktivit, které pro vás a vaše děti chystáme v rámci projektu S knížkou do života / Bookstart. Naše Počteníčko pro nejmenší tak už nebude jen a pouze pro nejmenší děti, ale od listopadu budeme každý měsíc připravovat hravý program na rozvoj čtenář gramotnosti také pro starší děti ve věku 3 – 6 let. Můžete se tak těšit na odpoledne plné příběhů, pohádek, her a tematických aktivit, kterými budeme napomáhat všestrannému rozvoji vašich dětí a zároveň posilovat vztah ke knihám a čtenářství.

Máme obrovskou radost, že nám s Počteníčkem budou opět v rámci svých studijních praxí pomáhat studenti Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola Krnov. Ti pro vás a vaše děti připravili na prosincové Počteníčko /3 – 6/ program na motivy tradičního vánočního příběhu E. T. A. Hoffmanna Louskáček, jež byl předlohou stejnojmennému světoznámému baletu Petra Iljiče Čajkovského.

Pokud jste se svými dětmi navštěvovali Počteníčka pro nejmenší a už jsou ve věku 3 – 6 let, neměli byste si tato návazná setkání nechat ujít.

Prosincové Počteníčko /3 – 6/ se uskuteční ve středu 20. 12. 2023 od 15.30 hod. v odd. pro děti a mládež na hlavní budově knihovny.

Přijďte se s námi naladit na Vánoce. Těšíme se na vás 😊

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist