English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

ŘÍJEN V KNIHOVNĚ


🍂📖 ŘÍJEN V KNIHOVNĚ 📖🍂

Říjen u nás nebude jen ve znamení Týdne knihoven, ale do konce měsíce se můžete těšit ještě na spoustu dalších akcí a setkání, které pro vás chystáme 😊

➡️Pěšky patagonií až na konec světa /// cestovatelská přednáška Alča a Mája - aawesome.cz o jejich peší cestě až na jižní konec světa.

➡️ Spisovatelé do knihoven - Marie Šťastná /// Autorské čtení básnířky Marie Šťastné v rámci cyklu Spisovatelé do knihoven.

➡️ Literární kavárna 10/2023 /// Setkání aktivních čtenářů nad šálkem dobré kávy a kvalitní literaturou. V říjnu si představíme německou autorku historických románů Corinu Bomann a její bestsellerové knihy.

➡️ Počteníčko pro nejmenší /// Pravidelné setkání rodičů na rodičovské dovolené a jejich dětí v rámci projektu S knížkou do života / Bookstart. Na setkání nechybí pohádky, říkadla, básničky, hry s pohybem a další aktivity pro všestranný rozvoj dětí.

➡️ Digitální odysea - Kurz práce s chytrým telefonem a tabletem /// Je vám 65 a více let? Zdarma Vás naučíme jak správně ovládat tablet nebo chytrý telefon a jak se bezpečně pohybovat na internetu.

➡️ Lovec záhad - přednáška Arnošta Vašíčka /// Přednáška k nové stejnojmenné knize, ve které Arnošt Vašíček poprvé odhaluje doposud utajené, často až velmi osobní podrobnosti ze svých cest.

➡️ Krnovská panoramata /// výstava panoramatických pohledů na Krnov, jak je zachytil fotograf Richard Hrček.

‼️ ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY /// V den státního svátku (so) 28. 10. 2023 má knihovna ZAVŘENO.

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist