English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

TÝDEN KNIHOVEN 2023


📚📖 TÝDEN KNIHOVEN 2023 📖📚
Už v pondělí začíná v celé naší republice TÝDEN KNIHOVEN a my vám přínášíme aspoň malou ochutnávku toho, na co se můžete v příštím týdnu u nás těšit 😊

➡️ Čtenářská amnestie pro všechny čtenáře knihovny, kteří ve shonu doby zapomněli na vypůjčené knihy. Vracení knih po celý týden bez sankcí a upomínek.

➡️ S Městskou kartou do knihovny - každý, kdo je držitelem Městské karty a rozhodne se ji v knihovně aktivovat jako čtenářský průkaz, získá od nás v Týdnu knihoven roční registraci ZDARMA.

➡️ Co by to byl za Týden knihoven, kdyby v knihovně neúřadovali skřítci Knihovníčci. Všechny prvňáčky seznámí s knihovnou a ještě pro ně mají dárek 🙂


➡️ Hravá odpoledne v oddělení pro děti a mládež a na pobočce Jiráskova - Knihovna není labyrint a proto si přijďte zábavnou formou vyzkoušet, zda se v knihovně umíte orientovat a najít si to, co potřebujete. Těšit se můžete také na knižní křížovky a osmisměrky nebo tvořivé aktivity.

➡️ KNIŽNÍ BAZAR v zahradě knihovny - přijďte dát knihám druhou šanci 😊

➡️ TALK SHOW Jan Pirkl uvádí - první krnovská talk show. Moderuje Jan Pirkl, hosty budou redaktorka České televize Tereza Krumpholzová a ředitel Městské knihovny Krnov Jakub Mruz.

➡️ NOC DESKOVÝCH HER - celonoční hraní moderních deskových a společenských her. Taková ta naše klasika 😁

➡️ Krnovská panoramata - na poslední tři měsíce letošního roku vstupuje do prostor knihovny nová výstava fotografií Richarda Hrčka.

Říjen Týdnem knihoven ale rozhodně nekončí a tohle je jen zlomek toho, na co se můžete v následující měsíc u nás těšit. chystáme toho pro vás mnohem, mnohem více, tak nás sledujte! ❤️

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist