English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

ÚNOR 2024 v knihovně


📚📖2️⃣ ÚNOR 2024 v knihovně 2️⃣📖📚

Nový rok sotva začal, už je tady únor a společně s ním nabídka akcí, na které se můžete v knihovně těšit 😊

➡️ Severozápadem USA za medvědy a indiány - cestovatelská přednáška Jana Husáka /// první cestovatelská přednáška letošního roku, na které se vydáme po stopách 6.500 km dlouhého roadtripu Jana Husáka po nejznámějších národních parcích a přírodních krásách pěti států USA.

➡️ Spisovatelé do knihoven - Jan Němec /// autorské čtení básníka, spisovatele, novináře, redaktora a dramaturga Jana Němce v rámci celoročního cyklu autorských čtení Spisovatelé do knihoven.

➡️ Digitální odysea - kurz Jak na chytrý telefon a tablet /// kurz pro zájemce ve věku 65+, na kterém vás naučíme ovládat základní a pokročilé funkce vašeho chytrého zařízení.

➡️ TALK SHOW Jan Pirkl uvádí - Šárka Bolatzká Vysogladová a Tomáš Klein /// první krnovská talk show, do které si moderátor Jan Pirkl zve zajímavé osobnosti našeho města nebo blízkého okolí. V únoru se můžete těšit na baristku, propagátorku kávové kultury a ředitelku Krnov Coffee festivalu Šárku Bolatzkou Vysogladovou a filmového režiséra a tvůrce filmové adaptace románu Jáchyma Topola Citlivý člověk Tomáš Klein.

➡️ Literární kavárna /// komunitní setkávání aktivních čtenářů knihovny nad šálkem dobré kávy a kvalitní literaturou.

➡️ Počteníčko /3 - 6/ - O sněhových vločkách /// program na rozvoj čtenářské gramotnosti u nečtenářů a dětí předškolního věku. Program připravují studenti Střední pedagogické školy Krnov.

➡️ Počteníčko /0 - 3/ - O zimomřivém drakovi /// tradiční počteníčkový program pro naše nejmenší čtenáře a jejich rodiče. Dopoledne plné hravých a interaktivních aktivit pro všestranný rozvoj dětí.

➡️ Výstava výtvarných a literárních prací žáků Gymnázia Krnov /// Tradiční novoroční výstava Gymnázia Krnov představující výtvarnou a literární tvorbu žáků.

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist