English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Aktuální informace k provozu Městské knihovny Krnov - otevíráme nejdříve 11. 5. 2020


Vážení návštěvníci a uživatelé Městské knihovny Krnov,

společně s vámi se velmi těšíme na znovuotevření knihoven. Abychom však zajistili vaši bezpečnost a zdraví, bezpečnost a zdraví zaměstnanců, potřebujeme ještě nějaký čas, než vás v knihovně přivítáme

V knihovně aktuálně probíhá revize knihovního fondu a další interní práce většího rozsahu. Knihovnu a její pobočky také připravujeme na zvýšené hygienické požadavky zejména v souvislosti s dezinfekcí knihovního fondu, probíhají údržbové práce na budově knihovny, které spočívají v sanaci základového zdiva, a v příštím týdnu by mělo dojít k pracím na kritickém úseku u vstupu do knihovny, což by představovalo bezpečnostní riziko pro čtenáře. V této chvíli jsou navíc rozpůjčovány tisíce knih mezi vámi. Aby bylo znovuotevření knihovny co nejefektivnější a vyhnuli jsme se případným nedorozuměním, měli jsme v úmyslu požádat o jejich postupné vrácení během května, protože právě na opakovanou dezinfekci vypůjčených dokumentů je kladen velký důraz.

Je nám to velmi líto, ale nemůžeme knihovnu otevřít dříve než 11. 5. 2020. Byli bychom velmi rádi, kdybyste pochopili naši situaci a nezanevřeli na naše služby. My uděláme vše pro to, abychom vám mohli co nejdříve poskytnout výpůjční služby v takovém rozsahu, který nám bude z pohledu protiepidemiologických opatření umožněn.

Sledujte www.knihkrnov.cz nebo facebook.com/knihkrnov kde budeme uvádět aktuální informace v jakém režimu bude knihovna fungovat.

Děkujeme za pochopení a všem vám přejeme pevné zdraví.

Vaše Městská knihovna Krnov

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist