English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Kouzelné čtení v knihovně


V oddělení pro děti a mládež a na pobočce Jiráskova si nově můžete vypůjčit elektronickou Albi tužku a knihy z edice Kouzelné čtení.

Kouzelné čtení je zábava pro děti s interaktivní Albi tužkou, mluvícími knihami a hrami. Vydejte se s dětmi pátrat po záhadách lidského těla, proveďte je pohádkovým světem, objevujte zákoutí vesmíru nebo si s nimi zazpívejte lidové písničky. Knihy a hry Kouzelného čtení jsou plné dialogů, písniček a vědomostí, které umožňují zvídavým dětem se rozvíjet. Knihy obsahují i kvízy různých obtížností, takže na testování nových vědomostí se rozhodně nezapomnělo.

 

  • V oddělení pro děti a mládež v hlavní budově knihovny jsou k dispozici tři Albi tužky. Dvě z nich si můžete půjčit domů, jednu vám půjčíme pouze v knihovně.
  • Na pobočce Jiráskova jsou k dispozici dvě Albi tužky. Jednu si můžete půjčit domů, jednu vám půjčíme pouze v knihovně.
  • Elektronickou Albi tužku lze vypůjčit na dospělý průkaz případně na dětský průkaz v doprovodu dospělé osoby. Tužku si mohou vypůjčit pouze registrovaní čtenáři s vyrovnanými závazky vůči knihovně (bez upomínek apod.).
  • Elektronická Albi tužka se půjčuje na 14 dní bez možnosti prodloužení. Knihy z edice Kouzelné čtení lze vypůjčit na jeden měsíc bez možnosti prodloužení.
  • Na jeden průkaz lze vypůjčit max. 2 knihy z edice Kouzelné čtení.

 

V oddělení pro děti a mládež a na pobočce Jiráskova si můžete vybrat z několik titulů knih. Nabídka se navíc stále rozšiřuje.
Knihy jsou určeny pro děti ve věku 2 - 12 let a fungují pouze s elektronickou Albi tužkou. Veškerý potřebný obsah je na Albi tužce nahrán. Čtenáři mají zakázáno jakýkoliv další obsah na Albi tužku nahrávat.

Video průvodci k vašim otázkám -> https://www.kouzelnecteni.cz/video-pruvodce-kouzelne-cteni/

 

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist