English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Počteníčko pro nejmenší - Čarodějnice


📖👶 Počteníčko pro nejmenší - Čarodějnice 👶📖

Duben, na POČTENÍČKO zas půjdem! 😊

Nebojte se, nezapomněli jsme a POČTENÍČKO pro nejmenší v dubnu v každém případě bude. Tento program pro naše nejmenší čtenáře máme totiž opravdu hodně rádi a nedokážeme si bez něj už knihovnu představit. Každý měsíc tak můžete počítat s tím, že se budete moci vydat společně s námi na cestu ke čtenářství vašich dětí. POČTENÍČKA chystáme pod hlavičkou skvělého projektu S knížkou do života / Bookstart, jehož hlavním cílem je poukázat na význam a důležitost čtení, čtenářství a čtenářské gramotnosti pro všestranný vývoj dětí. Jak je už na našich setkáních zvykem, nebude chybět atraktivní a interaktivní program s hranou pohádkou, zábavnými tvůrčími nebo pohybovými aktivitami a samozřejmě těmi nejlepšími knihami pro nejmenší čtenáře.

Stejně jako v minulých měsících připravují dubnové POČTENÍČKO v rámci své odborné praxe studenti Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola Krnov. Přijďte si tak užít příjemné dopoledne a zároveň i podpořit studenty SPgŠ Krnov 🙂

Dubnové POČTENÍČKO pro nejmenší se uskuteční ve středu 26. 4. 2023 v časech 9.00 – 10.00 a následně v čase 10.30 – 11.30 v oddělení pro děti a mládež Městské knihovny Krnov.

Přihlásit se na jednotlivé časy můžete zde -> https://forms.gle/5DKUqiX74p9r4jfm7

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist