English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Počteníčko pro nejmenší - čtení a hraní s pohádkou O veliké řepě


📖👶 Počteníčko pro nejmenší - O veliké řepě 👶📖

Příští týden ve středu 27. 10. 2021 nás v knihovně čeká další POČTENÍČKO, které pro naše nejmenší čtenáře a jejich rodiče chystáme v rámci projektu S knížkou do života / Bookstart 🙂 Začínat budeme opět v časech 9.00 a 10.30 hod. v oddělení pro děti a mládež.

Podzim už je tady regulérně s námi a tak Počteníčková setkání přesouváme z parku tam, kam patří – do knihovny! V prostředí mezi knižními regály, kde jedno natažení dětské ručky může znamenat nezapomenutelné knižní dobrodružství, se můžete těšit na čtení a hraní s pohádkou O veliké řepě. Knihovnické divadlo rozhodně chybět nebude a nebudou jej hrát jen knihovníci, ale samozřejmě také děti a případně i odvážní rodiče. Veškeré říkadla, básničky, hry s pohybem a další aktivity budou podzimně laděné a těšit se můžete také na prvky Montessori a ty nejlepší knížky pro naše nejmenší.

Vzhledem k tomu, že se Počteníčko přesouvá do vnitřních prostor, je nutné se na jednotlivé Počteníčkové časy zaregistrovat prostřednictvím tohoto formuláře ➡ https://forms.gle/dmaZ5S2X8XjEvL1K9

Kapacita jednotlivých časů konání je omezena s ohledem na epidemiologickou situaci.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ:
‼ Konání akce se řídí platnými opatřeními a podmínkami pro pořádání hromadných akcí. Prosíme o spolupráci při jejich dodržování.

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist