English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

POČTENÍČKO pro nejmenší - Velikonoce


📖👨‍👩‍👧‍👦 POČTENÍČKO pro nejmenší - Velikonoce 👨‍👩‍👧‍👦📖

Březen, s dětmi do knihovny vlezem, a třeba rovnou na další POČTENÍČKO pro nejmenší, které už možná nemusíme až tak představovat, ale stejně to raději uděláme 😊 Tento program pro naše nejmenší čtenáře do tří let věku a jejich rodiče na rodičovské dovolené chystáme v rámci skvělého projektu S knížkou do života / Bookstart a jeho hlavním cílem je poukázat na význam a důležitost čtení, čtenářství a čtenářské gramotnosti pro všestranný vývoj dětí. Jak je už na našich setkáních zvykem nebude chybět atraktivní a interaktivní program s hranou pohádkou, zábavnými tvůrčími nebo pohybovými aktivitami a těmi nejlepšími knihami pro naše nejmenší čtenáře.

Také březnové POČTENÍČKO pro vás připraví v rámci své odborné praxe studenti Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola Krnov. Přijďte si tak užít příjemné dopoledne a zároveň i podpořit studenty SPgŠ Krnov 🙂

Březnové POČTENÍČKO pro nejmenší se uskuteční ve středu 22. 3. 2023 v časech 9.00 – 10.00 a následně v čase 10.30 – 11.30 v oddělení pro děti a mládež Městské knihovny Krnov.

Přihlásit se na jednotlivé časy můžete zde -> https://forms.gle/5DKUqiX74p9r4jfm7

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist