English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Počteníčko pro nejmenší - Zubr si hledá hnízdo


📖👶 POČTENÍČKO pro nejmenší - Zubr si hledá hnízdo 👶📖

Znáte Tukoně, malé bytosti, které se starají o celý les a jeho zvířecí obyvatele, nebo toto slovo slyšíte poprvé? Tukoni jsou hlavní hrdinové knih pro nejmenší děti, které vymyslela ukrajinská autorka a ilustrátorka Oksana Bula. No, a protože v knihovně máme její knihy ve velké oblibě, rozhodli jsme se, že si s její první knihou, Zubr si hledá své hnízdo, budeme hrát na našem prvním letošním Počteníčku pro nejmenší, které, jak už jistě víte, pro vás připravujeme v rámci skvělého projektu S knížkou do života / Bookstart 🙂

Lednové POČTENÍČKO bude plné zábavy, koho by taky napadlo, že by Zubr potřeboval hledat hnízdo k zimnímu spánku? Zahrajte si s námi na malé Tukoně a pokusme se společnými silami uložit našeho Zubra ke spánku. Těšit se tak můžete na hranou pohádku, zimně laděné pohybové a další tematické aktivity a samozřejmě nebudou chybět ani nové knihy pro naše nejmenší čtenáře nebo nově také Montessori pomůcky.

Těšíme se na viděnou v knihovně 🙂

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ:

‼️Konání akce se řídí platnými opatřeními a podmínkami pro pořádání hromadných akcí. Prosíme o spolupráci při jejich dodržování.


 

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist