English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Úvod do arteterapie s Veronikou Kuřecovou


🖌🖍 Úvod do arteterapie s Veronikou Kuřecovou 🖍🖌

Věříme, že o arteterapii jste už někdy ve svém životě slyšeli. Pokud ještě ne, tak jen pro připomínku -jedná se o psychologickou a seberozvojovou terapii, která je určena všem bez rozdílu – dětem, dospělým i seniorům. Jak správně tušíte a jak název napovídá, v arteterapii se točí vše kolem malování a pomocí promyšlených malovacích a kreativních aktivit, tak můžete nahlédnout hlouběji do svého nitra, přenastavit svou mysl, zmírnit stres, relaxovat nebo odhalit nezhojené šrámy na duši a nezpracované emoce. V neposlední řadě potom můžete příjemným a pohodovým způsobem poznat sami sebe.

A kde vůbec arteterapeuta najít? Stačí přijít do knihovny na otevřený workshop arteterapeutky Veroniky Kuřecové z Vymalujse, na kterém se nebudeme o arteterapii jen bavit, ale hlavní bude vaše tvorba. Přijďte si vyzkoušet arteterapeutická cvičení, díky kterým poznáte, že malovat může (a hlavně by měl) opravdu každý.

Pokud vás zajímají nová témata, přístupy a chcete se poznat z trochu jiné stránky, zastavte se v úterý 4. 10. 2022 od 18.00 hod. na workshop Úvod do arterapie s Veronikou Kuřecovou do studovny Městské knihovny Krnov.

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist