English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

ZÁŘÍ V KNIHOVNĚ


🌻🍂 ZÁŘÍ V KNIHOVNĚ 🍂🌻

Září máme tady a s ním také nabídku toho, co pro vás na tento měsíc chystáme! 🙂 Věříme, že si vyberete a my se tak s vámi budeme moci na jedné z akcí potkat.

Těšíme se na vás! 🙂

➡️ Literární kavárna / Setkání aktivních čtenářů nad šálkem dobré kávy a kvalitní literaturou. Zářijové setkání bude zaměřeno na na herce - spisovatele a jejich literární počiny.

➡️ Počteníčko pro nejmenší – Čtení a hraní s pohádkou Heleny Haraštové Čáp Čeněk / Pravidelné setkání rodičů na rodičovské dovolené a jejich dětí v rámci projektu S knížkou do života / Bookstart. Na setkání nechybí pohádky, říkadla, básničky, hry s pohybem a další aktivity pro všestranný rozvoj dětí.

➡️ NOC LITERATURY 2022 / Literární procházka Krnovem, na které vás čeká šest zajímavých ukázek současné evropské literatury, šest osobností města a tři netradiční místa, která byste si s literaturou spojili jen těžko.

➡️ Spisovatelé do knihoven - Hana Lundiaková / Autorské čtení spisovatelky, písničkářky a publicistky Hany Lundiakové v rámci celoročního cyklu Spisovatelé do knihoven.

➡️ Zmizelé Jesenicko: Zcela zaniklé osady – přednáška Pavla Macháčka ke stejnojmenné knize o regionální / Přednáška Pavla Macháčka, autora stejnojmenné publikace, o dramatické proměně venkovského osídlení Jesenicka v posledních 75 letech.

➡️ #MilujuKrnov - výstva fotografií Zuzany Matelové / Výstava zachycující nejmenší zdobné i konstrukční detaily staveb, ulic, výrobních areálů, zapadlých krnovských zákoutí nebo měnící se krajiny v okolí. Trochu jiný a netradiční pohled na naše město.

‼️ Potřebujete padnoucí obaly na učebnice? Zastavte se za námi do knihovny, kde vám je za jednotnou cenu 10 Kč obalíme.

‼️ ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY / Ve dnech 30. 9. (pá) a 1. 10. (so) 2022 bude mít knihovna z provozních důvodů ZAVŘENO. Předem vám děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné komplikace.

‼️ ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY pobočky Jiráskova / pobočka Jiráskova zůstává nadále z provozních důvodů uzavřena do odvolání.

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist