English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

BŘEZEN - měsíc čtenářů v knihovně


📚📖 BŘEZEN - měsíc čtenářů v knihovně 📖📚

BŘEZEN - měsíc čtenářů se nezadržitelně blíží a my vám přinášíme přehled toho, jak tato čtenářská slavnost bude u nás vypadat 😊

➡️ Za krásami a zážitky do Kyrgyzstánu, Uzbekistánu a Tádžikistánu-cestovatelská přednáška Honzy Orlíka /// cestovatelská přednáška krnovského rodáka Honzy Orlíka o jeho třítýdenní cestě skrz tři středoasijské republiky.

➡️ NOC DESKOVÝCH HER /// co by to byl za březen - měsíc čtenářů, pokud by jeho součástí nebyla Noc deskových her - celonoční hraní moderních společenských a deskových her.

➡️ Filipíny - cestovatelská přednáška Marka Balického /// v březnu v knihovně přivítáme cestovatele a dobrodruha Marka Balického, který nám představí jeho pobyt na Filipínách, který na téměř rok přerušil jeho cestu na skládacím kole z Evropy do Japonska.

➡️ DIGITÁLNÍ ODYSEA - kurz Jak na chytrý telefon a tablet /// kurz pro zájemce ve věku 65+, na kterém vás naučíme ovládat základní a pokročilé funkce vašeho chytrého zařízení.

➡️ Spisovatelé do knihoven - Vojtěch Vacek /// autorské čtení básníka a knihovníka Vojtěcha Vacka v rámci cyklu Spisovatelé do knihoven.

➡️ POČTENÍČKO /3 - 6/ - První sněženka /// program na rozvoj čtenářské gramotnosti u nečtenářů a dětí předškolního věku. Program připravují studenti Střední pedagogické školy Krnov.

➡️ TALK SHOW Jan Pirkl uvádí - Marie Deuserová a Jaroslav Konvička /// první krnovská talk show, do které si moderátor Jan Pirkl zve zajímavé osobnosti našeho města nebo blízkého okolí. V březnu se můžete těšit na emeritní ředitelku Městské knihovny Krnov Marii Deuserovou a pedagoga, spisovatele, lektora a překladatele Jaroslava Konvičku.

➡️ Noc s Andersenem - putování za krnovskými strašidly /// Večerní dobrodružný program pro děti prvního stupně ZŠ a přespávačka v knihovně.

➡️ Literární kavárna 3/2024 /// komunitní setkávání aktivních čtenářů knihovny nad šálkem dobré kávy a kvalitní literaturou.

➡️ Počteníčko /0 - 3/ - O myšce, která se nebála /// tradiční počteníčkový program pro naše nejmenší čtenáře a jejich rodiče. Dopoledne plné hravých a interaktivních aktivit pro všestranný rozvoj dětí.

➡️ Výstava výtvarných a literárních prací žáků Gymnázia Krnov /// Tradiční novoroční výstava Gymnázia Krnov představující výtvarnou a literární tvorbu žáků.

Tak jak to vidíte? Uvidíme se v březnu u nás? 😁😊

Těšíme se na vás ❤️

ℹ️ Více informací k jednotlivým akcím najdete v událostech nebo na www.knihkrnov.cz

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist