English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

LEDEN 2024 v knihovně


📚📖🌨🥶 LEDEN 2024 v knihovně 🥶🌨📖📚

Leden už je v plném proudu a my vám přinášíme přehled toho, na co se s námi můžete v prvním měsíci nového roku těšit 😊 Sice je to s drobným zpožděním, ale pořád to stíháme ještě před první akcí 😁

Spisovatelé do knihoven - Tereza Brdečková /// autorsko čtení Terezy Brdečkové v rámci cyklu Spisovatelé do knihoven. Večer hudebně doprovodí Jiří Dědeček.

TALK SHOW Jan Pirkl uvádí - Tess Gemelová a Tomáš Vavrečka /// první krnovská talk show, do které si moderátor Jan Pirkl zve zajímavé osobnosti našeho města nebo blízkého okolí. V lednu se můžete těšit na grafičku, výtvarnici a zmrzlinářku Tess Gemelovou a televizního režiséra Tomáše Vavrečku.

novoroční Noc deskových her /// před Vánoci nám to nevyšlo, tak to zkusíme v novém roce! 🙂 Přijďte si s námi užít celonoční hraní moderních společenských a deskových her.

Hudební literární kavárna /// komunitní setkávání aktivních čtenářů knihovny v rámci Literární kavárny pokračuje také v letošním roce! Rok 2024 je rokem české hudby a proto bude první setkání letošního roku zaměřeno na naše významné hudební skladatele.

POČTENÍČKO /3-6/ - O skřítkovi Smrkáčkovi /// program na rozvoj čtenářské gramotnosti u nečtenářů a dětí předškolního věku. Program připravují studenti Střední pedagogické školy Krnov.

Setkání s Leošem Kyšou / Františkem Kotletou /// setkání s výraznou osobností české literární sci-fi a fantasy scény Leošem Kyšou alias Františkem Kotletou, který vydal už tři desítky knih. Jedna z posledních, Sudetenland, popisuje události alternativní historie Bruntálska.

POČTENÍČKO /0-3/ - O neposlušném ledním medvídkovi /// tradiční počteníčkový program pro naše nejmenší čtenáře a jejich rodiče. Dopoledne plné hravých a interaktivních aktivit pro všestranný rozvoj dětí.

Výstava výtvarných a literárních prací žáků Gymnázia Krnov /// Tradiční novoroční výstava Gymnázia Krnov představující výtvarnou a literární tvorbu žáků.

 

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist