English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

POČTENÍČKOVÝ PARK - Na prázdninách u babičky


🌳📖👶 POČTENÍČKOVÝ PARK - Na prázdninách u babičky 👶📖🌳

V loňském roce jsme si to vyzkoušeli, byli jsme naprosto nadšeni, a proto pro vás na červen připravujeme ve spolupráci se Střední pedagogickou školou další VELKOLEPÉ Počteníčko, které pravidelně každý měsíc v knihovně přinášíme našim nejmenším čtenářům a jejich rodičům pod hlavičkou celorepublikového projektu S knížkou do života / Bookstart. Do programu se stejně jako v loňském roce zapojí na 50 studentů a s Počteníčkem zabereme opět téměř celé Smetanovy sady! A protože prázdniny jsou už na dohled, celé dopoledne nás bude provázet kniha Lucie Hlavinkové Bylinková babička, ve které sedm dětí prožívá pohádkové prázdniny u své babičky. Na každého z vás tak bude čekat příjemné dopoledne v parku plné radosti, smíchu, aktivit a dobrodružství.

Přijďte tak podpořit studenty Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola Krnov a užít si dopoledne plné pohybu a zábavných aktivit, které na vás budou čekat pod korunami stromů Smetanových sadů.

Na Počteníčkový park se můžete těšit už ve středu 19. 6. 2024 od 9.00 hod. Začínáme ve Smetanových sadech na našem tradičním Počteníčkovém místě u Švédské zdi.

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist