English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

předvánoční NOC DESKOVÝCH HER


♟🎲 předvánoční NOC DESKOVÝCH HER 🎲♟

Deskové hry jsou už nějaký ten rok neodmyslitelnou součástí naší knihovny, a to buďto v podobě nabídky fondu společenských a deskových her (těch má knihovna pro své uživatele k dispozici více než dvě stovky) nebo také volnočasových aktivit. V letošním roce probíhá už devátý ročník NOCI DESKOVÝCH HER a my se po nějakém čase vracíme k tradičnímu nočnímu předvánočnímu deskohraní. Dopředu můžeme slíbit, že to bude opět skvělé!

Tak si prosím nezapomeňte ve svých kalendářích poznačit datum 15. 12. 2023, kdy se všichni malí i velcí milovníci deskovek opět sejdeme v knihovně nad herními plány. Brány knihovny otevřeme tradičně v 19.00 hod. a budeme hrát, tak jak se na Noc deskových her sluší a patří - od soumraku až do svítání! Najděte si proto chvíli času a přijďte si v přátelském prostředí zahrát a užít hromadu moderních deskovek. Připraveny pro vás budeme mít hry jak pro děti, tak i pro dospělé všech možných žánrů a obtížností. Některé jsou dobrodružné, jiné zase dramatické, další jsou kreativní

a rozhodně se najde i nějaká, u které se budete smát od začátku až do konce. Ať tak, či onak, zábavné jsou rozhodně všechny.

Pokud byste měli doma hru, kterou si chcete zahrát, vůbec se nemusíte bát vzít ji mezi nás. Rádi se seznámíme se něčím novým.

Konec akce je naplánován na sobotu 16. 12. 2023 nejpozději v 8.30 hod.

Rádi bychom připomněli, že všichni hráči mladší 15 let musejí mít písemný souhlas rodiče (k vyzvednutí bude v odd. pro děti a mládež).

Zároveň prosíme rodiče, aby si děti mladší 15 let vyzvedli nejpozději do půlnoci 15. 12. 2023. Po půlnoci mohou děti zůstat pouze v doprovodu dospělé osoby.

Děkujeme za pochopení.

Více informací o Noci deskových her získáte osobně v odd. pro děti a mládež, telefonicky na čísle 554 610 905 nebo na e-mailové adrese indruchova@knihkrnov.cz; tezka@knihkrnov.cz

 

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist